Somnis amb scrap » Albums per events

Albums per events

febrer 22 , 2017 /

Albums per events

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESCRIPCIÓ:

Us portem una selecció d’àlbums que podeu adaptar a qualsevol tipus d’event, ja sigui per un casament, una comunió, un bateig, o qualsevol celebració que vulguem recordar. Una manera original i única de guardar els records d’un dels dies mes especials.

Aquests àlbums tant poden estar destinats, a guardar fotografies realitzades durant aquest dia, o com a llibre de firmes on tothom et deixa el seu comentari del gran dia!

Son àlbums realitzats completament a mà, i son personalitzats per cada client, i per cada tipus de celebració.

Si teniu alguna celebració especial, i voleu guardar un record únic, poseu-vos en contacte amb SOMNISambSCRAP, estarem encantats d’aconsellar-vos, ajudar-vos o realitzar-vos el àlbum perquè no hi hagueu de pensar vosaltres. Disposem d’una amplia varietat de papers i colors, adaptables a qualsevol celebració.

Esperem que us agradin aquests detalls tant com a nosaltres.

Moltes gràcies

DESCRIPCIÓN:

Os traemos una selección de álbumes que puede adaptarse a cualquier tipo de evento, ya sea para una boda, una comunión, un bautizo, o cualquier celebración que queramos recordar. Una manera original y única de guardar los recuerdos de uno de los días más especiales.

Estos álbumes tanto pueden estar destinados a guardar fotografías realizadas durante este día, o como libro de firmas donde todo el mundo te deja su comentario del gran día!

Son álbumes realizados completamente a mano, y son personalizados para cada cliente y para cada tipo de celebración.

Si tienes alguna celebración especial, y deseáis guardar un recuerdo único, poneros en contacto con SOMNISambSCRAP, estaremos encantados de aconsejaros, ayudaros o realizar el álbum para que no tengáis que pensar vosotros. Disponemos de una amplia variedad de papeles y colores, adaptables a cualquier celebración.

Esperamos que os gusten estos detalles tanto como nosotros.

Muchas gracias