Somnis amb scrap » Cal Riera

Cal Riera

febrer 21 , 2017 /

Cal Riera

                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESCRIPCIÓ:

Us portem una col·laboració que vam fer a la Masia Cal Riera. Va ser una sessió de fotos destinada a promocionar els Events de la Masia.

Vam realitzar totes les decoracions a mà, en tonalitats crema, blancs, marrons, … tot pensat perquè s’integrés perfectament amb el magnífic entorn que te la Masia.

Totes les decoracions, van ser pensades per un enllaç, pensant en cada zona per separat, però integrant-les amb la resta. Es va crear decoracions per la zona de la cerimònia, decoracions per la zona del convit, per la zona de la festa, … i com no, una zona de Photocall, que està tant de moda en els events, on la gent pugui gaudir encara mes de la festa.

Estem molt agraïts que la Masia Cal Riera confies es nosaltres per aquesta sessió de fotos, i esperem poder tenir el màxim de col·laboracions amb ells.

Us deixem el enllaç de la Masia Cal Riera per tal de que la puguem conèixer.

http://masiacalriera.com/es/inicio/

Moltes gràcies

DESCRIPCIÓN:

Os traemos una colaboración que hicimos en la Masia Cal Riera. Fue una sesión de fotos destinada a promocionar los Eventos de la Masia.

Realizamos todas las decoraciones a mano, en tonalidades crema, blancos, marrones,… todo pensado para que se integrara perfectamente con el magnífico entorno que tiene la Masía.

Todas las decoraciones, fueron pensadas para un enlace, pensando en cada zona por separado, pero integrándolas con el resto. Se creó decoraciones para la zona de la ceremonia, decoraciones para la zona del convite, para la zona de la fiesta, … y como no, una zona de Photocall, que está tan de moda en los eventos, donde la gente pueda disfrutar aún más de la fiesta.

Estamos muy agradecidos de que la Masia Cal Riera confiara es nosotros para esta sesión de fotos, y esperamos poder tener el máximo de colaboraciones con ellos.

Os dejamos el enlace de la Masia Cal Riera para que la podamos conocer.

Inicio

Muchas gracias