Somnis amb scrap » Enllaç Rafa & Emma

Enllaç Rafa & Emma

setembre 7 , 2016 /

Enllaç Rafa & Emma

foto-20-6-16-18-59-27foto-20-6-16-18-59-41foto-20-6-16-18-59-32

foto-20-6-16-18-59-29foto-20-6-16-18-59-44foto-20-6-16-18-59-24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESCRIPCIÓ:

El Casament del RAFA & EMMA, vam fer una petita col·laboració, creant varies zones i decoracions totes fetes a mà, per tal d’aconseguir que aquest dia MAGIC i ESPECIAL, encara ho fos més.

Vam treballar una gamma de tonalitats cremes, roses, passant per el granat i el gris, i com no, el blanc per tal de poder donar una mica de llum a tot el conjunt.

Per aquesta ocasió, vam crear una petita TAULA DOLÇA, destinada el mes petits (i els no tant, petits), on tenien una petita selecció de Llaminadures, col·locades de manera molt original. Vam realitzar un llibre de FIRMES, on tothom pogués realitzar dedicatòries, perquè la parella pugui recordar aquell gran dia. I com no, un PHOTOCALL, on trobaven una petita selecció de complements (tots fets a mà) per tal de poder fer que el dia fos més divertit.

Estem molt agraïts per la confiança que van dipositar en nosaltres.

MOLTES FELICITATS!

DESCRIPCION:

La Boda del RAFA & EMMA, hicimos una pequeña colaboración, creando varias zonas y decoraciones todas hechas a mano, con el fin de conseguir que este día MAGICO y ESPECIAL, aun lo fuera más.

Trabajamos una gama de tonalidades cremas, rosas, pasando por el granate y el gris, y como no, el blanco con el fin de poder dar un poco de luz a todo el conjunto.

Para esta ocasión, creamos una pequeña MESA DULCE, destinada a los más pequeños (y los no tanto, pequeños), donde tenían una pequeña selección de Golosinas, colocadas de manera muy original. Realizamos un libro de FIRMAS, donde todo el mundo pudiera realizar dedicatorias, para que la pareja pueda recordar aquel gran día. Y como no, un PHOTOCALL, donde encontraban una pequeña selección de complementos (todos hechos a mano) para poder hacer que el día fuera más divertido.

Estamos muy agradecidos por la confianza que depositaron en nosotros.

MUCHAS FELICIDADES!