Somnis amb scrap » Lletres i Marcs per events

Lletres i Marcs per events

febrer 23 , 2017 /

Lletres i Marcs per events

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESCRIPCIÓ:

Us caseu? El vostre fill/a celebra la comunió? Teniu un bateig? Heu de fer un regal especial i no sabeu que fer?

No dubteu, aquí teniu una forma de fer un regal molt especial i original! Lletres i marcs completament personalitzats! Tant podeu fer un nom, com regalar unes inicials, com fer un marc diferent. Tot fet completament a mà.

Si teniu alguna celebració especial, i voleu crear un record únic, poseu-vos en contacte amb SOMNISambSCRAP, estarem encantats d’aconsellar-vos, ajudar-vos o realitzar-vos el nom, lletra o marc perquè no hi hagueu de pensar vosaltres. Disposem d’una amplia varietat de papers i colors, adaptables a qualsevol celebració.

Esperem que us agradin aquests detalls tant com a nosaltres.

Moltes gràcies

DESCRIPCIÓN:

¿Os casáis? ¿Su hijo/a celebra la comunión? ¿Tenéis un bautizo? ¿Tenéis que hacer un regalo especial y no sabéis que hacer?

No dudéis, aquí tenéis una forma de hacer un regalo muy especial y original! Letras y marcos completamente personalizados! Tanto puede hacer un nombre, como regalar unas iniciales, como hacer un marco diferente. Todo hecho completamente a mano.

Si tienes alguna celebración especial, y deseáis crear un recuerdo único, poneros en contacto con SOMNISambSCRAP, estaremos encantados de aconsejaros, ayudaros o realizaros el nombre, letra o marco para que no tengáis que pensar vosotros. Disponemos de una amplia variedad de papeles y colores, adaptables a cualquier celebración.

Esperamos que os gusten estos detalles tanto como nosotros.

Muchas gracias