Somnis amb scrap » Qui som

 

Somnis amb scrap

Sóc la Meritxell, una apassionada de l’Scrap des de fa 4 anys. El món de l’Scrap va arribar a la meva vida per casualitat, però va entrar en ella per quedar-s’hi, i per convertir-se, no tant sols en una afició, si no per convertir-se en un estil de vida i en una gran passió. D’aquesta manera, l’any 2014, vaig decidir fer un pas molt gran en la meva vida, convertir aquesta gran passió en alguna cosa més, i així va néixer SOMNISenSCRAP.

El principi, tot va començar en un petit blog, on mostrar els meus projectes i compartir la meva afició amb altres persones. Poc a poc, i gràcies a les persones que tenia el costat, vaig decidir fer un pas més, i posar en marxa el que ara es el meu negoci. Una botiga d’Scrap on pots trobar tot tipus de materials, tant d’Scrap, mobles auxiliars, peces de fusta, … però la cosa, no podia quedar només en una botiga, volia que la gent pogués realitzar els seus projectes tenint a mà tot el que li fes falta, aprendre tècniques noves, o descobrir perquè aquella tècnica no acabava de quedar tal i com havia de quedar … i que millor que fer una botiga – taller.

A la nostre botiga pots trobar el material necessari, tant si ja ets una gran apassionada del l’Scrap, com si et vols iniciar en aquest món. Disposem d’una gran varietat de productes i estem sempre pendents de les últimes novetats que surten al mercat. També ens agrada escoltar les vostres opinions, suggerències o crítiques, per tal de seguir millorant dia a dia, i poder apropar-nos mes als gustos dels nostres clients.

En el nostre taller, podràs disposar de totes les eines necessàries per realitzar els teus projectes, com pintures, papers, decoracions, … també t’assessorarem i et guiarem de manera que et sigui més fàcil i més agradable realitzar els teus treballs. I així, ho puguis aplicar als teus projectes que facis a casa teva.

Per tal de completar el nostre taller, també ens agrada convidar a talleristes que fa anys que estan en el món de l’Scrap, i així, poder-vos aportar noves tècniques i idees diferents, de la mà de persones de la nostre confiança.

Tant a la nostre botiga com en el nostre taller, ens agrada donar un tracte personalitat i fer-te sentir com si formessis part de la nostre família, que poc a poc, es va ampliant gràcies a molts dels nostres clients que ja confien en nosaltres.

Esperem poder-te ajudar en aquest gran món i fer-te sentir com a casa.

 

Benvinguts a SOMNISambSCRAP