Somnis amb scrap » Calendari Advent

Calendari Advent

Temporalitat 3

S’acosta Nadal, i la canalla està plena d’emoció, de nervis, de ganes de gaudir d’aquestes festes! I que millor que fer-los un calendari d’Advent personalitzat per ells.

Us presento un calendari creat a partir de Sobres cosits a màquina, on posarem el numero de cada dia. A dins, amb uns tags fets a mida, podrem posar algunes proves o recompenses, per fer més emocionant l’arribada del Nadal!

Si teniu ganes de veure a gaudir com mai la vostre canalla, i a part, gaudir creant alguna cosa per ells, us animo a provar de fer aquest fantàstic calendari!

I no dubteu, si no sabeu com fer-ho, si us falta material, si us falta inspiració… SOMNISambSCRAP estarem encantats de aconsellar-vos i ajudar-vos!

Que sigueu molt feliços!!ç

……

Se acerca Navidad, y los niños están llenos de emociones, de nervios, de ganes de disfrutar de estas fiestas. Y que podría ser mejor que hacerlos un calendario de Adviento personalizado para ellos.

Os presento un calendario creado a partir de Sobres cosidos a máquina, donde pondremos el número de cada día. Dentro, con unos tags hechos a medida, pondremos algunas pruebas o recompensas, para hacer más emocionante la llegada de la Navidad!

Si tenéis ganas de ver disfrutar como nunca a vuestros niños, y a parte, disfrutar creando algo personalizado para ellos, os animo a probar de crear este fantástico calendario!

Y no dudéis, si no sabéis como hacerlo, si os falta material, si os falta inspiración… SOMNISambSCRAP estaremos encantados de aconsejaros y ayudaros!

Que seáis muy felices!

 

 

  • Date Published: 01.12.2013
  • Categories: Nadal

Productes de la mateixa família