Somnis amb scrap » LO Carrotcake Big Blog Hop

LO Carrotcake Big Blog Hop

Temporalitat 4

bigbloghopbanner

Primer de tot estic encantada de poder participar en aquesta gran festa de l’Scrap que han creat Quim, Alberto i Elena de Carrotcake.

He creat un LO que li he posat el nom de “moments Carrotcake”. És un LO molt vintage!

Per crear-ho he utilitzat dos papers d’una de les col·leccions de Tim Holtz, i també diferents elements metàl·lics de Prima màrqueting i diferents flors de la mateixa marca i d’altres marques. He pintat amb tintes en esprai de Tim Holtz i també amb les color Bloom i per acabar he posat uns segells de Tim Holtz amb les tintes Archival de tons marrons. I per acabar una mica de purpurina.

Les fotos que he utilitzat són les fotos que ens han fet durant els tallers que he participat en aquesta temporada 2014-2015. Personalment sóc una fan de Carrotcake i m’apunto a tots els tallers que puc ja que a part de fer Scrap i aprendre un munt de coses, fan que ens ho passem molt i molt bé. Recomano a tothom fer un dels seus tallers valen molt la pena.

Si teniu algun dubte, o no teniu el material per poder realitzar aquest LO,  podeu venir a SOMNISambSCRAP, estarem encantats d’ajudar-vos.

Que sigueu molt feliços!!

Primero de todo estoy encantada de poder participar en esta gran fiesta del Scrap que han creado Quim, Alberto y Elena de Carrotcake.

He creado un LO que le he puesto el nombre de “moments Carrotcake”. Es un LO muy vintage!

Para crear-lo he utilizado dos papeles de una de las colecciones de Tim Holtz, y también diferentes elementos metálicos de Prima marketing y diferentes flores de la misma marca y de otras marcas. He pintado con tintas en spray de Tim Holtz y también con las color Bloom y para terminar he puesto unos sellos de Tim Holtz con las tintas Archival de tonos marrones. Y para terminar un poco de purpurina.

Las fotos que he utilizado son las fotos que nos han hecho durante los talleres que he participado en esta temporada 2014-2015. Personalmente soy una fan de Carrotcake y me apunto a todos los talleres que puedo ya que aparte de hacer Scrap y aprender un montón de coses, hacen que nos lo pasemos muy pero que muy bien. Recomiendo a todo el mundo hacer uno de sus talleres valen mucho la pena.

Si tenéis alguna duda, o no tenéis el material para poder realizar un LO, podéis venir a SOMNISambSCRAP, estaremos encantados de ayudarle.

Que seáis muy felices!!

   

 

  • Date Published: 07.06.2015
  • Categories: Altres