Somnis amb scrap » Mini Album Moli

Mini Album Moli

Temporalitat 2

Teniu que fer un regal i no sabeu que fer!! No patiu, avui us porto un mini Àlbum molt fàcil de fer i sobretot molt ràpid. Que et solucionarà els regals de última hora.

Es tracte de un àlbum desplegable, amb varies butxaques on posar tags. El podem decorar al nostre gust, o encara millor, al gust de la persona que li regalem! Jo en aquest cas, he utilitzat troquels, segells i embossing!

Espero que us encanti el resultat tant com a mi!

Si teniu algun dubte, o no teniu el material per poder realitzar aquest àlbum, podeu venir a SOMNISambSCRAP, estarem encantats d’ajudar-vos.

Que sigueu molt feliços!!


Tienes que hacer un regalo y no sabéis que hacer!! No os preocupéis, hoy os traigo un mini Álbum muy fácil de hacer y sobre todo muy rápido. Que te solucionará los regalos de última hora.

Se trata de un álbum desplegable, con varios bolsillos donde poner tags. Lo podemos decorar a nuestro gusto, o aún mejor, al gusto de la persona que se lo vamos regalar! Yo en este caso, he utilizado troqueles, sellos y embossing!

Espero que os encante el resultado tanto como a mí!

Si tenéis alguna duda, o no tenéis el material para poder realizar este álbum, podéis venir a SOMNISambSCRAP, estaremos encantados de ayudaros.

Que seáis muy felices!!

  • Date Published: 09.08.2014
  • Categories: Albums

Productes de la mateixa família