Somnis amb scrap » Postals St. Valentí

Postals St. Valentí

Temporalitat 2

Avui us presento varies postals que hem creat de cara Sant Valentí. Fetes amb la col·lecció de papers You&Me de Simple Stories.

Hoy os presento varias postales que hemos creado de cara a San Valentín. Hechas con la colección de papeles You&Me de Simple Stories

Postal 1

Per fer aquesta postal, he partit de una cartolina negre doblada per la meitat, i ha sobre he jugat amb paper de color vermell i verd, enganxant-los amb volum, i per completar la postal, he fet servir una etiqueta amb un cor, que he enganxat sobre una base negre, i tot enganxat sobre la resta del treball.

Espero que us agradi el resultat

Para hacer esta postal, he partido de una cartulina negra doblada por la mitad, y sobre he jugado con papel de color rojo y verde, pegándolos con volumen, y por completar la postal, he usado una etiqueta con un corazón, que he pegado sobre una base negra, y todo pegado sobre el resto del trabajo.

Espero que os guste el resultado

image1 [9491]

Postal 2

Per fer aquesta postal, he partir de una cartolina negre doblada per la meitat, i ha sobre he jugat amb un paper rosa, que he embellit una mica pels costats i per últim, he enganxat una etiqueta amb cors, que he enganxat amb volums.

Espero que us agradi el resultat

Para hacer esta postal, he partir de una cartulina negra doblada por la mitad, y sobre he jugado con un papel rosa, que he embellecido un poco por los lados y por último, he pegado una etiqueta con corazones, que he pegado con volúmenes.

Espero que os guste el resultado

image2 [9492]

Postal 3

Per fer aquesta postal, he partit de una cartolina de color cru, que he fer un embossing amb la Big Shot, després he agafat dos retalls de la col·lecció de papers You&me i per finalitzar, he utilitzat una de les etiquetes i adhesius que porta la mateixa col·lecció.

Espero que us agradi el resultat

Para hacer esta postal, he partido de una cartulina de color crudo, que he hacer un embossing con la Big Shot, luego he cogido dos recortes de la colección de papeles You & me y para finalizar, he utilizado una de las etiquetas y pegatinas que lleva la misma colección.

Espero que os guste el resultado

image3 [9494]

Postal 4

Per fer aquesta postal, he treballat varies tècniques per crear el fondo. que podreu veure en el pròxim vídeo que penjarem al nostre canal de You tube!

Aquí us deixo un foto!

Espero que us agradi!

Para hacer esta postal, he trabajado varias técnicas para crear el fondo. que podrán ver en el próximo vídeo que colgaremos en nuestro canal de You tube!

Aquí os dejo un foto!

Espero que os guste!

image4 [9496]

Si teniu algun dubte, o no teniu el material per poder realitzar aquest LO,  podeu venir a SOMNISambSCRAP, estarem encantats d’ajudar-vos.

Que sigueu molt feliços!!

Si tienes alguna duda, o no tienes el material para poder realizar este LO, podeis venir a SOMNISambSCRAP, estaremos encantados de ayudaros.

Que seáis muy felices!!

  • Date Published: 11.02.2016
  • Categories: Dates especials